Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل صبح امروز اظهارکرد: بر اساس مصوبه هیأت محترم دولت و ابلاغیه استانداری، جهت صرفه‌جویی درمصرف برق درساعات پیک بار فصل گرم و تابستان، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل از روز شنبه ۲۱ خرداد ماه آغازشد، که با شروع اجرای طرح تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در استان اردبیل، روزانه ۳ الی ۴ مگاوات درمصرف برق استان صرفه جویی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: روزانه لیست دستگاه‌های اجرایی که بیشتر از الگو مصرف می‌کنند ازنرم‌افزار پایش استخراج  شده و اخطاریه کتبی  به این ادارات ارسال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: ۳۱۳دستگاه اجرایی دراستان توسط بازرسان انرژی شرکت توزیع برق استان اردبیل پایش ومصرف برق ادارات این ادارات رصدشده‌اند.

قدیمی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان باید مصرف برق خود را به میزان ۳۰ درصد درساعات اداری و ۶۰ درصد درساعات غیر اداری نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش دهندکه درغیر این صورت با اخطار کتبی و قطع برق مواجه خواهندشد.

وی افزود: ازآغاز طرح کاهش مصرف برق ادارات دراستان که از ۲۱ خرداد ماه سال جاری شروع شده است تاکنون بازرسی روزانه از ادارات و دستگاه‌های اجرایی درحال انجام است.

وی افزود: به بیش از ۵۰ مشترک اداری ازطرف شرکت توزیع برق استان اردبیل اخطاریه پرمصرفی ارسال شده است  که درصورت ادامه روند مصرف شان، وپایین نیاوردن مصرف،برق این ادارات قطع و اسامی آن‌ها در رسانه  استانی منتشر خواهد شد .

قدیمی گفت: اختصاص پاداش به مشترکان خانگی به این صورت که به ازای هرکیلو وات ساعت صرفه جویی در مصرف برق نسبت به زمان مشابه سال قبل، ۵ برابر صرفه جویی پاداش دریافت خواهندکرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل افزود: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با صنایع استان به منظورکاهش مصرف برق درساعات پیک و رایگان شدن برق چاه‌های کشاورزی درصورت همکاری با شرکت توزیع برق استان از دیگر برنامه‌هاواقدامات این شرکت جهت عبورازپیک تابستان ۱۴۰۱ است.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اردبیل تابستان شرکت برق کشاورزی قطع برق ادارات برق ادارات دستگاه های اجرایی برق استان اردبیل شرکت توزیع صرفه جویی مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه